Wednesday, January 21, 2015

Romaanivõistluse finalistid selgunud



Tänapäeva romaanivõistlus läheneb lõpule ning uue sammuna teatame seekord nn shortlisti ehk finalistide nimekirja. Konkursi võitjad selguvad nende kaheksa töö hulgast. Kuna ümbrikke autorite kontaktandmetega ei ole veel avatud, on siin kirjas üksnes käsikirjade pealkirjad ja märgusõnad. Niisiis, tööd tähestikulises järjestuses:

"Ajutine elu", märksõna Kõpu kalur
"Katki", märksõna Kalevitütar
"Ma ei tea enam", märksõna Ma ei tea enam
"Meelespead", märksõna Esta
"Pimeda mehe aiad", märksõna Koi
"Pimeduses kulgeb tee", märksõna Peegel
"Tähe lend" märksõna Elu ise
"Väike roosa pilet paradiisi" märksõna Loto


Konkursi tulemused selguvad veebruari alguses, täpne kuupäev pole veel teada. Kaheksa finalisti sisukokkuvõtteid me praegu ei avalda, kuid võib öelda, et teemad on vägagi erinevad.
Konkursi auhinnafond on 9000 eurot, mis teeb sellest läbi aegade suurima auhinnafondiga eestikeelse romaanivõistluse.

1 comment:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
    erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    ReplyDelete